Проблеми с алкохола, наркотиците, психичното здраве или просто нахални фотографи

...
Проблеми с алкохола, наркотиците, психичното здраве или просто нахални фотографи
Коментари Харесай

Известните личности, които имат проблеми с гнева

Проблеми с алкохола, опиатите, психологичното здраве или просто нахални фотографи са единствено някои от аргументите, които карат звездите да избухнат, написа каналът във vbox7. Ето и кои са известните персони, които имат проблеми с експанзията:
Кание Уест

Изпълнителят е имал чести конфликти с медиите, като един фотограф даже го посъветвал да посещава класове за ръководство на гнева.

 Кание Уест Gulliver/Getty Images
Шон Пен

Актьорът е прочут с проблемите си с гнева. Ако изявлението не му върви или папараци го заловен в неприятен миг, той в никакъв случай не се сдържа. Свидетел на проблемите на Пен с гнева е и първата му брачна половинка Мадона.
 Шон Пен Gulliver/Getty Images
Крис Браун

Изминаха години, откогато Крис Браун посегна на тогавашната си другарка Риана, само че този акт не е пропуснат от никого. Изпълнителят и проблемите му с експанзията се оказаха пагубни и за кариерата и за персоналния му живот.
 Крис Браун Gulliver/Getty Images
Бритни Спиърс

В разгара на душевен срив, изпълнителката бе хваната да атакува фотограф с чадъра си. Определено този миг сподели, че Бритни е на дъното.
 Бритни Спиърс Gulliver/Getty Images
Наоми Кембъл

Не може да се отхвърли, че Кембъл е един от най-агресивните модели, като нееднократно са заснемани нейни набези. Едно от най-бруталните е през 2006 година, когато тя се ядосва толкоз доста, че хвърля телефона си по камериерката, поради което и е повдигнато обвиняване за нахлуване.

Линдзи Лоън

Лоън е друга звезда, чиито проблеми с експанзията се подбудени от проблеми с психологичното здраве. Докато е във връзка със Саманта Ронсън постоянно яростните им разногласия прерастват до принуждение. Тези нападателни прояви не престават, даже когато Лоън е на рехабилитация, като този път атакува един от чиновниците в клиниката.
 Линдзи Лоън Gulliver/Getty Images

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР