Проблемът в политиката е като проблема с жълтите павета -

...
Проблемът в политиката е като проблема с жълтите павета -
Коментари Харесай

Емил Димитров: Най-вероятно ще бъде постигнато съгласие за кабинет

Проблемът в политиката е като казуса с жълтите павета - имаме неприятна основа и неприятна класификация - същото като с жълтите павета. Това сподели някогашният длъжностен министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Трябва да се промени тактиката за създаване на пътна инфраструктура, тъй като темповете, с които се работи, са доста мудни. „ На България й трябват още 1200 км автомагистрали. Управлението на ГЕРБ за 11 години построи 400 км. С тази скорост няма да стигне животът на нашите внуци да забележим България с тези автомагистрали, които би трябвало да има. Трябва да се промени ненадейно всичко като концепция ", съобщи Шишков.

Бившият министър на околната среда и водите Емил Димитров счита, че сюжетите пред ръководството са три. Според него най-вероятно ще бъде реализирано единодушие за кабинет. Решаващ фактор са европейските средства, счита той.

При предварителни избори единственият вероятен претендент за длъжностен министър председател съгласно Емил Димитров ще бъде шефът на Сметната палата Димитър Главчев. Никой от останалите разновидности, които президентът има след измененията в Конституцията, съгласно него няма да се съгласи.

Българска национална телевизия, „ Денят стартира с Георги Любенов "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР