Проблемът със студентите ще е финансов. Нашите студенти ще плащат

...
Проблемът със студентите ще е финансов. Нашите студенти ще плащат
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Нашите студенти във Великобритания вече ще плащат пълния размер на таксата

Проблемът със студентите ще е финансов. Нашите студенти ще заплащат цялостния размер. Това ще е най-голямото им усложнение. Това ще е за новите студенти. Те ще имат потребност и от студентски визи. Там има над 6000 български студенти. Ако получим облекчение ще е добре. Това сподели зам.-външният министър Георг Георгиев по БТВ.
Онлайн е на този стадий кандидатстването, тъй че никой да не бъде ощетен от новия режим. Ще има промени. Кандидатстването за студентска виза ще изиска време. Ако си дошъл във Англия до края на м. година, имаш право да се регистрираш да уседналост до 30 юни. Екологичен потенциал би трябвало да се произнесе по комерсиалното съглашение с Англия. Тя напусна единния пазар и ще бъде третирана като трета страна на Европейски Съюз.

Ще има промени-обмитяването на стоките до 30 лв., ще имат налог добавена стойност. Под 30 лв. няма да имат. По границите или усложнения в превоза не се чака да има. От първи октомври ще се влиза с интернационалните паспорти. Преди това ще пътуваме с персонални карти. Ще има 6 месеца право за обитаваме.

До завършек на предходната година, всеки, който имаше уреголиран статут там ще се употребява с всички здравноосигурителни права. След 1 януари това се трансформира. Правилото е 80 дни престояване на всеки 180 дни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР