Проблемът със сигурността на Европа е един от най-тежките. Това

...
Проблемът със сигурността на Европа е един от най-тежките. Това
Коментари Харесай

Проблемът със сигурността на Европа е един от най-тежките

Проблемът със сигурността на Европа е един от най-тежките . Това разяснява отрасловият министър Лиляна Павлова по отношение на идното съвещание на Колежа на еврокомисарите, което ще се състои на 11 януари.

Министър Павлова акцентира, че въпросите по какъв начин охраняваме по-ефективно границите е една от най-тежките тематики по оповестените цели. " Ние сме призовани да бъдем почтен медиатор, да бъдем балансьор , тъй като ние би трябвало да представляваме оттук насетне позицията на 28-те. Това е най-тежката задача пред нас - да намерим пресечната точка, тъй че да имаме крайната позицията на 28-те ", разяснява Павлова.

 За Европа България е прикрито украшение, демонстрират видеоклипове за европредседателството
За Европа България е прикрито украшение, демонстрират видеоклипове за европредседателството

Трите видеоклипа костват на България 202 хиляди лв.

Очакванията са съвещанието на Колежа на еврокомисарите да бъде разпределено в четири клъстера по отношение на нашите четири целта. Единият клъстер ще дебатира бъдещето на Европа, идващия бюджет, вторият - Западните Балкани и надлежно тематиката сигурно и миграция, четвъртият - цифровият дневен ред. Това ще са тематиките, които ще бъдат систематизирани в едно пленарно съвещание на ръководителя Жан-Клод Юнкер.

Министър Павлова разяснява и спекулацията с цените на юбилейните монети във връзка председателството и високите цени, оповестени за продажба в някои онлайн магазини. " Това, което мога да кажа, че монети като тази постоянно се вършат в тираж от 3 000 - 2000 са пуснати в послание, другите 1000 са закупени като протоколни дарове . Не би трябвало да има спекулации и проблем по тематиката, обикновено и предстоящо е да има търсене ", сподели още Павлова, която посочи, че не инцидентно точно монетите са специфичният подарък за предстоящите ВИП посетители.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР