Проблемът с разширените вени за съжаление е често срещано явление

...
Проблемът с разширените вени за съжаление е често срещано явление
Коментари Харесай

Това е доказано най-добрият естествен лек за разширени вени!

Проблемът с разширените вени за жалост е постоянно срещано събитие и може да демонстрира избран проблем със сърцето. Въпреки това е належащо постоянно да ходите на доктор и това е без значение от здравословното хранене и достатъчните физически извършения.

И това е забавно: Проф. доктор Енрике Роче: Затлъстяването води до разширени вени

Това са храни, които би трябвало да консумирате, с цел да се реши този проблем:

Боровинките или сокът от боровинки са богати на витамини и почистват тялото ни от отрови. Боровинката е добра за кръвоносните съдове, чисти ги, богата е на витамини, укрепва зрението и работи противораково. Тя ще ви помогне с проблемите с разширените вени.

Цвеклото също е богато на витамини, положително е за кръвта и убива раковите кафези.

Ядките, семките са цялостни с витамин Е (витаминът на плодовитостта), само че също по този начин и доста други субстанции, които да предизвикват решаването на проблемите с разширените вени. В допълнение, потреблението на ядки ще усъвършенства паметта.

Кокосовото масло е едно от най-здравословните масла. То убива раковите кафези, предотвратява заболяването на Алцхаймер, положително е за разчистване на кръвоносните съдове и плюс това няма никакви калории. Също по този начин е положително за косата, кожата и избелва зъбите по натурален метод.

За да се облекчи болката от разширените вени, се смесва кокосово масло и 3-5 капки етерично масло. Масажирайте тази област на сутринта за няколко минути. Правете това най-малко няколко седмици.

Куркумата е една от най-здравословните подправки, които убиват раковите кафези, има противовъзпалителен резултат и ускорява имунната система. Добавете я в храната или напитка с вода или мляко.

Съветваме Ви също да ядете повече домати, тъй като това е добре за сърцето и зелени зеленчуци.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР