Проблемът с паркирането в София е ежедневие за много водачи,

...
Проблемът с паркирането в София е ежедневие за много водачи,
Коментари Харесай

Шофьори паркират по част от тротоар, пречат на пешеходци и майки с деца СНИМКИ

Проблемът с паркирането в София е всекидневие за доста водачи, а и за значително пешеходци. Често притежатели паркират колите си по тротоари и зелени площи, употребявайки всяко допустимо пространсто, само че това деяние затруднява и техните съграждани.

Подобен е и идващият случай от столочния кв. " Стрелбище ". Където водачи всеобщо паркират на уличка по този начин, че пречат и на минаващите по тротоара.

Това се вижда и от фрагменти, илюстриращи сигнал до GlasNews. На тях се вижда кола, която е паркирана и на част от тротоара. По този метод е затруднено прекосяването на хора и изключително на майки с колички. Въпросната двупосочна пресечка се намира в региона на бул.  " Петко Ю. Тодоров ".

Тя е оживена, а на минаващите се постанова да се преценяват с паркирането на своите съграждани. Изглежда не всички са съгласни с метода, по който лидерът с аленото " Сузуки " е паркирал, тъй като и чистачките на машината са били вдигнати.

Проблемът с паркирането е всеобщ в столицата и огромните градове, като постоянно предизвика и напрежение, което нерядко се разминава с замяна на " общителни " бележки, разногласия и даже похищения.

GlasNews продължава да следи тематиката.



 Кадри от Гугъл Maps илюстрират разположението на пресечката, намираща се на оживена локация.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР