Проблемът с мигрантите не се политизира, той е голям и

...
Проблемът с мигрантите не се политизира, той е голям и
Коментари Харесай

Демерджиев: Проблемът с мигрантите не се политизира , липсват действия за решаването му

Проблемът с мигрантите не се политизира, той е огромен и не се подхващат никакви дейности за оправянето с рецесията. Решението е в по-добрата защита на самата граница и задържането на хора, които са влезнали навътре в страната и се пробват да изоставен България. Това сподели някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев в ефира на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.

Той уточни, че увеличаването броя на чиновниците по границата е „ резонна, само че закъсняла мярка “. По негови думи решението не е обвързвано единствено с пари, а и с образование на фрагментите.

Политикът разяснява и напрежението в „ сглобката “. По негови думи липсват ясни политики, а властта си разпределя постовете в страната. „ Когато се договаря на мрачно и главният проблем е кой какъв брой поста ще вземе, тогава договарянията не са потребни за страната “, добави Демерджиев.

По тематиката с аферата „ Нотариуса “ Демерджиев сподели, че „ става дума за прегрупиране, за опит да бъде непокътнат методът, по който действа системата, само че това да остане прикрито от обществеността и да се намерят изкупителните жертви, тъй че този проблем да се затвори “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР