Проблемът при българина е, че той не вярва, че може

...
Проблемът при българина е, че той не вярва, че може
Коментари Харесай

Енджи Касабие: Проблемът на българина е, че не вярва, че може да направи промяна

" Проблемът при българина е, че той не има вяра, че може да прави смяна ". Това съобщи диетоложката Енджи Касабие във връзка с това какъв брой е значима нашата страна в европарламента.

" Няма значение какъв % сме от Европейския съюз, а е значимо в действителност да си дадем гласа, да създадем избора и да знаем какво желаеме. Реално тъкмо тогава когато вършим стъпката напред, сигурно ще имаме някакво значение и ще реализираме нещо положително. Това, че сме по-малък %, не значи, че ние ще създадем по-малко. Хората имат разочарованието, тъй като са мислили, че ще им се вдигнат  приходите. Също по този начин се опасяват от това влизайки в еврото какво ще се случи с нас, по какъв начин ще успеем да живеем. Защото сега приходите са по-малко ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " на " Нова телевизия ".

" Когато съм пътувала в чужбина, изключително в Европа, постоянно съм страдала от обстоятелството, че храната няма усет, няма качество, изключително зеленчуците дават чувството, че се хапва пластмаса. Това го няма в България. Усещам го изключително като отида на село и опитвам от съседите и от нашата домашна градина продуктите. Трябва да се обърне внимание. Да не забравяме, че нашата почва е богата на доста качества ", разяснява още диетоложката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР