Проблемът на проблемите на страната и това, с което трябва

...
Проблемът на проблемите на страната и това, с което трябва
Коментари Харесай

Политолог: Който покаже решение на темата с цените ще получи бонус политически капитал

Проблемът на проблемите на страната и това, с което би трябвало да се заеме държавното управление е тематиката с цените. Открояват се две  варианти - цените на газ, ток и горива и ограничения против обедняването, които са много сериозен проблем. Това сподели политологът Димитър Ганев от " Тренд " в предаването " Здравей, България " по Нова телевизия. 

Той добави, че чак на трета позиция идва битката с корупцията, проблем който по никакъв метод би трябвало да се подценява.

Кой ще е първи зависи от доста неща. Но в случай че някой успее да покаже решения или да звучи безапелационно по тези тематики ще получи бонус политически капитал в тази акция. Когато се сложи въпросът за леви и десни политици множеството от отговорите са няма значение. Почти 2/3 от българите не формират своето мнение и избор въз основата на това дали се разпознават с леви и десни политики, означи Ганев. 

" Продължаваме промяната "  в последния повече от месец построява акция на база отричане на ГЕРБ. Техните гласоподаватели биха били разочаровани в случай че се създадат взаимни отстъпки с ГЕРБ. Това е безусловно хипотетично. Електрората на Движение за права и свободи би могъл по-лесно да смели избрана настройка. Какво би означавало за електрората на Политическа партия коалция с ГЕРБ. Наблюдавайки акцията стартирам да бъда черноглед за сформиране на държавно управление. Не виждам настройка сред партиите за сформиране на кабинет, уточни още политологът. 

По думите всички изследвания дават идентична картина, най-вероятно ГЕРБ, ДПС  и Възраждане ще имат многозинство. И добави, че при тези три партии няма по какъв начин да има коалиция, по тази причина би трябвало да има коалиция сред останалите партии, които се появиха през 2021 г. 

Според Ганев на идните избори може да следим нов връх на ниска изборна интензивност. 

Следващата настройка в Народното събрание ще бъде сложена пред серизоен напън, тъй като има обстановки, които не търпят отсрочване. 

Ганев се обърна и към кандидат-депутатът Христо Петров да назове името на организацията, която му е желала пари против резултат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР