Проблемът е, че в момента протестиращите другари саботират не само

...
Проблемът е, че в момента протестиращите другари саботират не само
Коментари Харесай

Призивите за оставка на Нинова саботирали БСП и развитието на държавата

Проблемът е, че сега протестиращите приятели саботират освен Българска социалистическа партия, а и въобще развиването на страната и съставянето на проектокабинет . Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Филип Попов пред публицисти преди днешния пленум на Българска социалистическа партия.

Той бе безапелационен, че управлението на партията не би трябвало да подава оставка . Н е може да се желае отговорност от водача на Българска социалистическа партия, без да си помагал за повишение резултата на Българска социалистическа партия и без да се поеме отговорност, акцентира Филип Попов.
 Кирил Добрев: Оставката на Нинова не е настояща, партията я остави
Кирил Добрев: Оставката на Нинова не е настояща, партията я остави

Според него има проблем и в управлението, и в структурите на партията

По думите му настояването за оставка е разбираемо, поемането на отговорност - отлично, само че партийните водачи по места също трябвало да поемат своята отговорност , тъй като в София липсвали към 100 000 гласа поддръжка за " алените ". Попов се надява Българска социалистическа партия да се показват по-добре на предварителните избори, като на пленума ще отчетат грешките и ще подхващат ограничения за недопускането на неточности за последващи предизборни акции .

От своя страна Стоян Мирчев уточни, че хората, които стоят зад митинга за настояването на оставка на Корнелия Нинова като Сергей Станишев, Димитър Дъбов и Калоян Паргов , първо трябвало да потърсят казуса в себе си, преди да търсят отговорност на някого другиго . Най-важното решение от днешния пленум е дали ще бъде подсилен кабинетът на " ИТН ", а се прави опит да се отклони вниманието от този значим въпрос за смяната на страната , безапелационен бе Мирчев.
 Овчаров съзря
Овчаров съзря " рейдърство " и предатели зад слабите резултати на Българска социалистическа партия

Обвини Елена Йончева, Мая Манолова и Татяна Дончева

Румен Гечев добави, че не е отворен въпросът за оставката на водача на Българска социалистическа партия . Той е сюрпризиран, че има толкоз голям интерес към водача на Българска социалистическа партия, защото от всички партии, които изгубили позиции, включително и ГЕРБ, които се сринаха в калта и никой не ги желае, забавно за какво медиите не питат и за оставка в ГЕРБ . Защо не питате за " Атака ", " Воля ", Валери Симеонов, запита Гечев.

Той уточни, че по-голяма част от протестиращите не били гласувани в Изпълнителното бюро на партията, като било добре медиите да ги питат къде работят.

Крум Зарков бе сбит и зави само пред медиите, че каквото имал, щял да го каже на пленума.
 Станишев: Показаха ни, че без Българска социалистическа партия може, популярност богу, май не желаят
Станишев: Показаха ни, че без Българска социалистическа партия може, популярност богу, май не желаят

Той не се съмнява в искреността на Има Такъв Народ за смяна, само че знаят ли по какъв начин?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР