Проблем Зоран социалиста да се види с Бойко ЕНПиста няма.

...
Проблем Зоран социалиста да се види с Бойко ЕНПиста няма.
Коментари Харесай

Илиян Василев за срещата на Борисов със Заев: Недостойно и комплексарско

" Проблем Зоран социалиста да се види с Бойко ЕНПиста няма. Никакъв. Проблемът стартира, когато Борисов, който имаше 12 години да реши казусът със Северна Македония, в обществена изява с водач на друга страна, играе срещу президента и държавното управление.

Първо и главно предписание - вътрешните борби са си вътрешни и не се изнасят на открито. Това че е предизборна акция няма значение. Низко, неприлично, комплексарско държание ", написа някогашният посланик Илиян Василев във фейсбук.

" Да оставим настрани, че служебното държавно управление не може да пренебрегне декларация на Народното събрание или че може да подписа различен контракт без поддръжката на депутатите. Онова, което възмущава е отмъстителността му, обикновения нагон в името на който се жертват и национални ползи и политики.

То че има проблем в метода по който българската позиция се артикулира и пази има, само че тъкмо Борисов да подлага на критика е безочливост и арагонтност.

Северна Македония, със сегашната си ферментираща национална концепция, е голям проблем за стабилността на Западните Балкани и не е единствено България обект на претенциите и. Както виждате преспанските съглашения не пречат да интернационален конгрес националите и да се вършат че не са обързани и употребяват името Македония?!

Това са дребни тарикатщини, тъй като и децата знаят, че никой не може да употребява националните знаци, герб, знак без позволение на страната. Но това ни демонстрира, че с и без съглашение, тези люде ще си не престават да ферментират и да се самоекзалтират на тематика македонци юбер алес. Това е заболяване, което няма лекуване, с изключение на право куме очи и до момента в който изтрезнеят.

Но с тази едностранна дипломация няма да успеем. На Балканите има едно желязно предписание - пуснеш ли метър нечий шовинизъм и целия район е горящ.

Урокът, който остава, е че с Борисов не може да има междинен път и съгласие, без да бъде вкаран в пандиза и всички свързани с него лишени от власт няма да стане. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР