Пробиотици: храни или хранителни добавки, които съдържат полезни бактерии, близки

...
Пробиотици: храни или хранителни добавки, които съдържат полезни бактерии, близки
Коментари Харесай

Какво ще се случи с тялото ви, ако ядете по 1 кофичка кисело мляко на ден

" Пробиотици: храни или хранителни добавки, които съдържат потребни бактерии, близки до тези, които естествено населяват човешкото тяло и имат потвърден здравословен резултат. "

Зад това суховато определение се крие актуалното виждане за българското кисело мляко - един от най-активните измежду по този начин известните в последните години пробиотици.

Киселото мляко е една от първите храни, с които сме се запознавали като български деца и фактът, че обичайното ни користолюбие към него е безусловно наша национална линия, може единствено да ни радва. Трудно можем да си представим и националната ни кухня без този неповторим артикул, присъстващ в баници, салати, таратор, заливки, десерти... Най-хубавото е, че благотворната му роля за здравето ни е повече от неоспорима.

Киселото мляко е подарък от боговете. Няма друга храна, която да е храна и напитка по едно и също време, да е потребна за фигурата и за здравето, да е вкусна, да може да е и сладка, и солена, и да има незанеминими козметични свойства.

Специалистите предлагат ежедневния банкет на кисело мляко, само че количеството да не надвишава 400 грама или една кофичка.

Ето какво ще се случи с тялото ви, в случай че хапвате по 1 кофичка кисело мляко дневно:
 Kакво ще се случи, в случай че ядеш 1 кофичка кисело мляко дневно  Kакво ще се случи, в случай че ядеш 1 кофичка кисело мляко дневно  Kакво ще се случи, в случай че ядеш 1 кофичка кисело мляко дневно  Kакво ще се случи, в случай че ядеш 1 кофичка кисело мляко дневно
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР