ProBeam UST и MiniBeam предлагат идеално домашно кино изживяване с

...
ProBeam UST и MiniBeam предлагат идеално домашно кино изживяване с
Коментари Харесай

LG осветява IFA 2017 с удобни проектори и висока ефективност

ProBeam UST и MiniBeam оферират идеално домашно кино преживяване с необятна гама от извънредно комфортни функционалности

LG Electronics (LG) заема първото място в категорията светодиодни проектори за последните шест години, стремейки се да затвърди водещата си позиция с представянето на два нови проектора на IFA 2017. В Берлин LG ще показа своя лазерен проектор ProBeam UST (модел HF85JA), както и LG MiniBeam (модел PH30JG), които са част от тактиката на компанията за затвърждаване на лидерските си позиции на пазара на LED и лазерни проектори, който се чака да доближи размер от 5,7 милярда $ през идващите три години. 1

LG ProBeam UST предлага картина в Full HD (1080p) резолюция и безусловен дизайн, посредством които потребителите ще се потопят оптимално в домашното кино прекарване, без познатите от множеството домашни проектори проблеми. Проекторите от гамата Ultra Short Throw са комфортни, защото не изискват професионална апаратура, безчет кабели или голямо пространство сред проекционния уред и екрана. В този ред на мисли, ProBeam UST има потребност от едвам 12 сантиметра с цел да възпроизведе 100-инчово изображение. LG ProBeam UST е извънредно подсъзнателен за прилагане, тъй като не изисква и своя лична стойка. Просто го поставете върху всяка комфортна за вас мебел и си подарете същинска кино нощ. Друго преимущество на този проектор е това, че в никакъв случай повече няма да хвърляте сянка върху екрана, в моментите, когато се изправяте от дивана, с цел да вземете още пуканки.

Друго главно преимущество е успеваемостта на проектора в блестящо осветени пространства. LG ProBeam UST генерира бляскавост до 1 500 ANSI лумена, което е 1,5 пъти повече от предходния UST проектор на LG. Контрастното съответствие 150000:1 на ProBeam UST подсигурява съвършено чиста и кристална картина на всяко телевизионно шоу или филм. Нещо повече, светлинният източник в ProBeam UST е необикновено устойчив. Резултатите от проучвания демонстрират, че може да разчитате на него до несравнимите в класа си 20 000 часа. А новаторският лазер във „ I " форма разрешава тъничък и грациозен профил, изглеждащ ужасно във всяко помещение.

LG ProBeam UST предлага голям брой варианти за свързване с редица безжични устройства, като високоговорители или слушалки. Устройството разрешава промяна на изображението в четири направления, като по този метод се реализира съвършена картина както в хоризонтална, по този начин и във отвесна вероятност. А резултатът е проектор с оптималната еластичност на позициониране, за което съперниците могат единствено да мечтаят. Това великолепно устройство идва с най-актуалната платформа webOS Smart TV на LG, даваща на феновете достъп до от ден на ден стрийминг услуги и наличие.

LG Mini Beam пък е необикновено елементарен за прилагане портативен проектор, който също ще дебютира на тазгодишното издание на IFA 2017. HD проекторът идва с вградена батерия, издържаща до четири часа. Независимо дали гледате филми по време на къмпинг или си почивате на двора, MiniBeam ще ви предложи несравнимо развлечение. Една от най-впечатляващите функционалности на проектора е „ Multi-Angle Projection ", която разрешава на устройството режим на работа с надолнище до 70 градуса. По този метод бихте могли да монтирате проектора си както на стената, по този начин и на тавана, без да се постанова потребление на статив.

Проекторът LG MiniBeam предлага на потребителите невиждана еластичност, с помощта на лесната си преносимост. Съвместимостта с USB вид „ C " дава опция на MiniBeam да се свързва и с други устройства, като преносими компютри и смарт телефони, както и да зарежда вградената си 9000mAh батерия с кабел. MiniBeam може да изпраща аудио сигнал към всяко друго устройство посредством Bluetooth, без значение дали е безжичен високоговорител, смарт телефон или автомобилна аудио система.

" Ние сме извънредно горди дългогодишната си лидерска позиция в региона на портативните LED проектори ", сподели Джанг Ик-хаван, началник на IT отдела в LG Elecronics. " Проекторите, които ще представим на IFA, ще обезпечат на потребителите висококачествено домашно кино, като по едно и също време с това ще им обезпечат извънредно улеснение, надеждност и развлечение. "

Посетителите на щанда на LG в зала 18 на Messe Berlin ще имат опция сред 1-ви и 6-и септември да видят и тестват най-новите проектори на компанията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР