ПРИЗОВАВАТ ЦАЦАРОВ НА ИЗСЛУШВАНЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА СКАНДАЛА В БНР

...
ПРИЗОВАВАТ ЦАЦАРОВ НА ИЗСЛУШВАНЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА СКАНДАЛА В БНР
Коментари Харесай

Обзор на новините! Най-важното за деня, 3 октомври

ПРИЗОВАВАТ ЦАЦАРОВ НА ИЗСЛУШВАНЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА СКАНДАЛА В БНР

Парламентарната анкетна комисия, основана по абсурда с БНР привиква на чуване основния прокурор Сотир Цацаров идната седмица. Това взеха решение депутатите от комисията на първото си съвещание.

СИГНАЛ НА БОЕЦ: ПУБЛИКУВАНИТЕ ОТ Висш съдебен съвет СТАНОВИЩА В ПОДКРЕПА НА ГЕШЕВ СА НЕЗАКОННИ

Законни ли са оповестените на страницата на Висш съдебен съвет мнения и заявления в поддръжка на кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор? Това би трябвало да реши на идващото си съвещание Висшия правосъден съвет.

АНАНИЕВ ПРИЗНА, ЧЕ МЕДИЦИТЕ СА БИЛИ ИЗЛЪГАНИ И ПАРИТЕ ЗА ТЯХ СА НАМАЛЕНИ

Министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев удостовери информацията, че средствата от 50 млн. лв. за нарастване на заплатите на медицинските сестри са понижени на 6 млн. лв., заяви БНР.

ЛОЗАН ПАНОВ съдебна експертиза УСЪМНИ В ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА ГЕШЕВ

Председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов дръзна в публично писмо да се усъмни в професионалните качества на единствения претендент за основен прокурор Иван Гешев.

ОКОНЧАТЕЛНО: НЯМА ДА БЪДАТ ТЪРСЕНИ РОДНИНИТЕ НА ДЕЦА, СТАНАЛИ ЖЕРТВА НА ТРАФИК

Парламентът одобри дефинитивно измененията в Закона за битка с трафика на хора, които плануват жертви на такова закононарушение да могат да останат най-малко един месец в центровете за краткотрайно настаняване. Досега срокът беше 10 дни.

Екологичен потенциал ОТХВЪРЛИ ТРЕТИ НОМИНИРАН ЗА ЕВРОКОМИСАР, ТОЗИ ПЪТ ОТ ФРАНЦИЯ

Екологичен потенциал върна трети номиниран от ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен на аварийна пейка. Този път това е представителят на Франция - Силви Гулар, която се приемаше за претендент " тежка категория ".

ВЛАСТТА Е КАТЕГОРИЧНА: НАПРАВИХМЕ ВСИЧКО ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО НА VOLKSWAGEN

" В договарянията за привличането на " Фолксваген " в България направихме всичко, което можем, и даже повече ". Tова съобщи в границите на конференцията " Индустрия 4.0 " в Пловдив финансовият министър Владислав Горанов във връзка решението на компанията да влага в Турция.

Източник: Actualno.com/novinite.bg/marica.bg/darik
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР