Призоваваме ръководството на БСП незабавно да напусне преговорите за съставяне

...
Призоваваме ръководството на БСП незабавно да напусне преговорите за съставяне
Коментари Харесай

Известни социалисти: Нинова нанася непростимо петно върху честта и достойнството на БСП

„ Призоваваме управлението на Българска социалистическа партия неотложно да напусне договарянията за сформиране на ново държавно управление с Политическа партия и Демократична България и повече да не влиза в съдружни взаимоотношения с тези обединения “, приканиха през днешния ден видни социалисти.

Ето позицията им:

„ Безпрецедентният акт на самозабравилия се министър председател за всеобщото експулсиране на десетките представители на Руската Федерация у нас съставлява крещящо тъпчене на изконния народен интерес на Република България за градивни връзки с Русия в положителни и в сложни времена!

С фактическото си съучастничество в този извънредно безконтролен акт персонално Нинова, която като ръководител ангажира Българска социалистическа партия нанася непростимо леке върху достойнството и достолепието на социалистическата партия – оскърбление, каквото партията не е понасяла през цялата си над 130 годишна история!

Всъщност това е единствено една от редицата прояви на „ измяната Нинова “ и нейните подгласници, по отношение на идеята на генерации български социалисти за България – страна на мира, народовластието и обществената правдивост!

Безочливите неистини на „ лидерката “, че „ даже един патрон “ нямало да се достави на украинската войска бяха неведнъж и изрично опровергавани от най-отговорни представители на производителите и доставчиците на оръжие, посрещани от Нинова с следващата проява на безпардонна безочливост!

Трогателното прославяне на „ забележителните качества “ на премиера Петков и безпрекословното прилепване към тандема Политическа партия – Демократична България са цялостна абдикация от битката за различен, избавителен за страната път на развиване – този на обществената, националноотговорна и суверенна българска страна.

Така наречените обществени достижения, с които се кичи управлението, не заблуждават никого за истината, че това е циничният метод за властово „напазаруване“ на Българска социалистическа партия от страна на Политическа партия и спонсорите им, тъй че партията и левицата да бъдат превърнати неопределен подгласник на тяхната национално предателска коалиция!

Призоваваме управлението на Българска социалистическа партия неотложно да напусне договарянията за сформиране на ново държавно управление с Политическа партия и Демократична България, и повече да не влиза в съдружни взаимоотношения с тези обединения.

Ако и този път управлението на Българска социалистическа партия остане глухо за нашия апел, въпросът за нова, достоверна българска левица става наложителен. “

Светлана Шаренкова

Юрий Асланов

Георги Пирински

Михаил Миков

Костадин Паскалев

Ваня Добрева

Велислава Дърева

Албена Шавел

Ана Пиринска

Велиана Христова

Георги Божинов

Захари Захариев

Валери Жаблянов

Красимир Карамфилов

Димитър Велков

Калоян Паргов

Весела Лечева
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР