Призоваваме полицията и властите да проверят твърденията на БСП за

...
Призоваваме полицията и властите да проверят твърденията на БСП за
Коментари Харесай

Политическите страсти ескалираха! ГЕРБ с извънреден отговор за бомбата, която БСП хвърли

Призоваваме полицията и управляващите да ревизират изказванията на Българска социалистическа партия за телефонни позвънявания от страна на Ценко Чоков. Това сподели по време на брифинг националният представител от ПГ на ГЕРБ Тома Биков. По думите му в ПГ на Българска социалистическа партия има упрекнат човек за пазаруване на гласове, а в секретното деловодство на Народното събрание точно техният народен представител приказва със пандизчии.

Българска социалистическа партия хвърли бомба! Ценко Чоков е звънял по 2 телефона от пандиза, с цел да гласи изборите в Галиче!

„ Не одобряваме, че Българска социалистическа партия и Добрев биха могли да бъдат стожера на морала “, сподели депутатът. Той уточни, че Кирил Добрев е емблематична персона от 90–те години. „ Той още не е дал пояснение какво е правил неколкократно при Цветан Василев. За банки ли са си говорили или за морал? Доколкото разбирам, последно време единственото, за което той приказва е морал ", сподели още Биков.
„ За нас резултатите на частичния избор не са изненада, тъй като ГЕРБ поставя старания за продобиване на изборите както в огромните, по този начин и в дребните обитаеми места “, добави Биков.

„ Това, че ГЕРБ има в 10 от 10 вероятни избора 9 претенденти, а Българска социалистическа партия – 5, е показателно кой работи в тези региони. Освен това изборните резултати, макар че те не са представителна извадка, са в синхрон със социологическите изследвания на всички социологически организации “, сподели Биков.

По думите му тази наклонност е реалност от години.

Според него тандемът Корнелия Нинова и Кирил Добрев са изгубили избори откакто преди този момент с самостоятелен претендент са спечелили президентските. „ Не разбирам на какво се дължи техният потрес и тяхното отскачане сега “, съобщи Биков, представен от Фокус.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР