Призоваваме институциите към диалог и единение в името на хората,

...
Призоваваме институциите към диалог и единение в името на хората,
Коментари Харесай

Депутатите от ВМРО: Плажът и акваторията около Росенец са държавна собственост и трябва да е достъпна за всички

Призоваваме институциите към разговор и единство в името на хората, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.
" Неадекватното държание на няколко чиновници на НСО докара до рисково ескалиране на напрежението в страната. Особено епизодът с българското знаме, който възмути обществото и нас, тъй като е известно, че в историята на България в никакъв случай българско знаме не е допускано да попадне в плен и в никакъв случай не е изоставяно.
Трябва да е ясно за всички, че плажната линия и акваторията към Росенец не са частна благосъстоятелност на никого. Те са изключителна държавна благосъстоятелност и безусловно никой няма право да лимитира достъпа на българските жители до там. Полицаите не трябваше да стопират мирния митинг на хората, който е утвърден и има позволение. Това в допълнение докара до нагнетяване на ненужни спорове.
Ние депутатите от Вътрешна македонска революционна организация призоваваме органите на реда да бъдат деликатни и да не разрешават спомагателното ескалиране, което да засегне публичния и етнически мир в страната. Също по този начин осъждаме провокациите и експанзията, на които станахме очевидци нощес и призоваваме хората да не се поддават на търсени от избрани среди конфликти, с полицията. Полицията е там, с цел да пази българските жители, тя не е зложелател на протестиращите, както се пробват избрани внедрени в митингите субекти да я изкарат.
Призоваваме всички разсъдъкът да надделее над пристрастеностите и нормалността в страната, от която сега всички имаме потребност, да се възстановят. Призоваваме българските институции да се държат национално отговорно и да търсят разговор и път към единство, не към разцепление на нацията. Това е написано и на постройката на Народното събрание.
Като български Патриоти ние сме безапелационни, че във всяко деяние политиците би трябвало да се водят от интереса на народа. Когато има напрежение сред институциите и непреодолима бездна, тогава историята е посочила, че страдат българските жители ", споделят още те. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР