Признаваме на пръв поглед звучи меко казано глупаво - да

...
Признаваме на пръв поглед звучи меко казано глупаво - да
Коментари Харесай

Найлонова торба в пералнята по съвет на баба

Признаваме на пръв взор звучи меко казано неуместно - да сложиш найлоново пликче дружно с полите, блузите и дънките в пералнята. Че какъв смисъл може да има в това нещо.

Още едно време хората са слагали найлонови торбички в прането, с цел да ги употребяват по-дълго време. Именно затова обаче достигнали до непредвидени изводи и заключения, написа Жената Блиц.

Оказва се, че с помощта на нея облеклата стават видимо по-чисти и това не е единственото преимущество на този лайф хак.

Спестява прахуляк

Пликчето разрешава на перилния препарат да се смеси по-добре при въртенето на барабана. Не остават бучки, а прахът се разтваря изцяло. Благодарение на торбичката употребяваното количество прахуляк понижава, а по облеклата даже няма диря от него.

Дрехите стават по-чисти

Точно по този начин. Найлоновата торбичка е доста по-лека от всичко останало в пералнята, тя съумява да притегли като магнит всякаква коса или вълнени топченца от облеклата. Тези, които имат домашни любимци вкъщи, незабавно ще схванат с цялостна мощ преимуществата на този лайф хак.

Как да перем с найлонова торбичка?

Първо е значимо тя да няма шарки по себе си. След това температурата на водата не би трябвало да бъде по-висока от 40 градуса. В противоположен случай пликчето може да се разтопи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР