Признанието на началника на Главното разузнавателно управление (ГУР) на Министерството

...
Признанието на началника на Главното разузнавателно управление (ГУР) на Министерството
Коментари Харесай

Захарова коментира признанието на Буданов за атаките на Украйна срещу Запорожката АЕЦ

Признанието на началника на Главното разследващо ръководство (ГУР) на Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов за офанзивите против Запорожката атомна електроцентрала (ЗАЕЦ) би трябвало да се трансформира в леден душ за Организация на обединените нации, чиито представители не са в положение с цел да се дефинира от кое място идват офанзивите против завода. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова.

По-рано Буданов призна, че специфичните елементи на неговото ведомство са създали три опита да нападат и завладяват Запорожката АЕЦ, които са били отблъснати от съветските сили.

„ Признаването на Буданов би трябвало да бъде леден душ за Организация на обединените нации, чиито представители през всичките тези месеци заявяваха, че „ не могат да дефинират посоката на офанзивата против станцията “, написа Захарова в канала Telegram.

Според нея изказванията на началника на украинското Главно разследващо ръководство би трябвало да извадят от хипнотичния сън „ популацията на страните от НАТО, на които режимите на НАТО са внушили, че Русия основава закани за нуклеарните уреди и заплашва да употребява нуклеарни оръжия. ” Както добави Захарова, съветското външно министерство неведнъж е посочвало, че украинската страна употребява атомната електроцентрала „ като мръсно нуклеарно оръжие и изнудва европейците с него “.

" Русия даде данни на всички профилирани уеб сайтове, с цел да удостовери обстрела на Запорожката АЕЦ от украинските въоръжени сили. Всичко, за което говорихме, ще продължи да бъде директно доказано ", добави Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР