Призът се връчва за пети пореден път от Световни награди

...
Призът се връчва за пети пореден път от Световни награди
Коментари Харесай

Най-добрият луксозен хотел в България и през 2023 е InterContinental Sofia

Призът се връчва за пети следващ път от Световни награди за първокласни хотели

Единственият представител на първокласния бранд InterContinental Hotels & Resorts - InterContinental Sofia стана „ Най-добър първокласен хотел в Източна Европа “ за 2023. Високото отличие за петзвездния хотел в София, който е благосъстоятелност на водещата капиталова компания „ Галакси Инвестмънт Груп “, се присъжда за пети следващ път от най-престижната интернационална ранглиста „ World Luxury Hotel Awards “.
Така единствено 5 години след своето разкриване, иконата на актуалния разкош в България InterContinental, към този момент може да се похвали с над 25 интернационалните оценки от едни от най-престижните международни състезания в областта на хотелските и туристически артикули.
„ Призът за InterContinental Sofia е голямо самопризнание за устрема и отдадеността на целия екип на хотела, който всекидневно дава безкомпромисно качество и същинско гостолюбие на всеки наш посетител. Благодаря на всички, които гласоподаваха и показаха точно InterContinental Sofia като водач в първокласното хотелиерство на Източна Европа. През актуалната година чакам да запазим водещата си позиция в петзвездния сегмент в страната и района, като продължим да печелим награди “, показа генералният управител на хотела Анджело Зукала. Според него зад впечатляващите резултати на хотела в София стои вниманието към всеки подробност при престоя на гостите – от топлото посрещане на Рецепция, през неповторимия комфорт и улеснения, до незабравимото кулинарно преживяване “, добави Зукала.
Следвайки интернационалния етикет на марката, InterContinental бързо се трансформира в водач на българския пазар и се утвърди като пример за разкош. Хотелът в България впечатлява локалните и задгранични гости със своя предпазлив и грациозен интериор, неповторима локация, персонално обслужване, спиращи дъха гледки към площад „ Народно заседание “ и храм-паметник „ Св. Александър Невски. Освен от изключителната гледка, гостите на хотела могат да се възползват още от 194 първокласни стаи и жилища, включващи и неповторим Президентски апартамент, разпрострян се на обща повърхност от 235 кв.м. Изисканият дизайн в стаите и общите пространства оставят в посетителите чувството за предпазлив разкош, а вдъхновяващото изкуство, дело на подбрани български създатели, пресъздава живия дух на дестинацията. Емблематичното лоби е желана локация за срещи и фотосесии, а статуята на момичето с глухарчетата, въплъщава вярата и неспирния блян към развиване. Обществените пространства са просторни и взаимно свързани, подобаващи за срещи и събития, за усамотение и работа.

Като допълнение, първокласната дестинация предлага на своите гости изцяло реновирани бална зала и съвременен мултифункционален център за събития, който е на обща повърхност от 635 кв.м. В него са ситуирани 5 особено проектирани зали, които основат приятна конюнктура, посредством светли и необятни пространства, модерни улеснения и техника от най-голям клас. Те са подобаващи за образуване на конференции, корпоративни срещи, образования, коктейли, сватбени тържества, вечери или частни мероприятия. Успехът на всяко събитие е обезпечен от най-модерното техническо съоръжение. То включва екрани, флипчартове, климатизация от последно потомство и не на последно място безупречно обслужване и разнороден кетъринг, които InterContinental Sofia дава на своите клиенти.
Част от хотела са и двете забележителни кулинарни дестинации на София – изисканият ADOR, който е притежател на наградата „ Ресторант на годината “ за 2022 година и стилният и комфортен Floret, който отвори през октомври с ново азиатско меню.
За InterContinental Sofia:
Петзвездният InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща интернационална компания в хотелиерската промишленост, с повече от 6 000 хотела в над 100 страни. Хотелът е благосъстоятелност на водещата капиталова компания „ Галакси Инвестмънт Груп “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР