Приятната изненада във волейболната женска Демакс лига Варна-ДКС взе очаквано

...
Приятната изненада във волейболната женска Демакс лига Варна-ДКС взе очаквано
Коментари Харесай

Варна-ДКС с поредна победа във волейболното първенство

Приятната изненада във волейболната женска Демакс лига Варна-ДКС взе предстоящо успеха при гостуването си на Берое с 3:0.

Двубоят в зала " Иван Вазов " в Стара Загора стартира по-добре за домакините, които влязоха по- съсредоточени в мача и водеха в резултата до 21:17. Тогава опитният ментор на гостите Стоян Гунчев взе таймаут и след него се стигна до серия от 8 следващи точки за варненки, които приключиха стремително първата част след 25:21. Вторият гейм мина напълно под диктовката на Варна-ДКС и се стигна до разумното 25:18. Третият сет по-оспорван, само че в последна сметка, по този начин както и в първата среща в морската столица – варненки затвориха мача след 25:21.

Ето какво съобщи след края на конфликта Стоян Гунчев:

" Доволен съм от резултата, само че не и от играта. Влязохме доста безгрижно, подценихме съперника и трябваше да се въвличам уверено още в първия гейм. След това влязохме в темп, само че в края отново имахме известни съмнения в посрещането. Продължаваме да работим “.

В класирането отпред остават шампионките от Марица с цялостен актив от 30 пункта, след чиста победа през днешния ден с 3:0 като посетител над столичния Локомотив. Варна-ДКС остава втори с 25 т., следван от съставите на Казанлък, ЦСКА и Славия, които също са с упоритости за призовите места.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР