Приятелят на Симона Радева Мирослав Якимов е познавал Георги Семерджиев

...
Приятелят на Симона Радева Мирослав Якимов е познавал Георги Семерджиев
Коментари Харесай

Приятелят на Симона Радева познавал Семерджиев, писали си във `Вайбър` - Темида

Приятелят на Симона Радева Мирослав Якимов е познавал Георги Семерджиев и са си комуникирали и по " Вайбър ".

Той е първият служител на реда, дошъл на мястото на случая, стана ясно по време на чуването му пред съда през днешния ден.

" По физиономия познавах подсъдимия, знаех, че се споделя Семерджиев, имали сме инцидентни срещи в региона, в който работих. Имаше случай, в който го бях спирал пешком. Той има характерен външен тип и може би съм го запомнил. По  " Вайбър " съм комуникирал със Семерджиев ", сподели той, представен от Нова телевизия.

Якимов описа още, че секунди след тежката злополука на 5 юли предходната година, свидетел видял мъж да бяга от мястото на произшествието. Той е бил с дълга коса и стоял в близка улица. После очевидецът се изгубил в паниката, описа Якимов.

Якимов описа, че в нощта на случая бил на работа и към 23:00 часа постъпил сигнал за случай на кръстовището на бул ” Черни връх ” и бул. “Арсеналски ”.  След това приказвал и със Симона Радева (също очевидец по делото), с която към момента живее дружно. Тя си беше не запомнила ключовете в автомивката и отиваше да си ги вземе, описа още Якимов. Той добави, че въпреки всичко няколко пъти употребил автомивката, за която след това стана ясно, че е ръководена от Семерджиев.

В нощта на случая джипът беше сплескан до неразбираемост, само че му направила усещане характерна джанта, която приличала на тези, които имали колите на Семерджиев. Съдът откри разлики в показанията на Якимов през днешния ден, по отношение на това, което е споделил пред проверяващи незабавно след случая. В протокола за разпит пред досъдебното произвеждане е записано по какъв начин Якимов цитира собствен диалог с Радева, в който споделя: “Май Жоро направи мазало ”. Пред съда през днешния ден някогашният служител на реда сподели, че това е погрешно записано, въпреки да се е подписал под този протокол.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР