Приятелят на млада жена, работеща като сервитьорка в меденруднишка пицария

...
Приятелят на млада жена, работеща като сервитьорка в меденруднишка пицария
Коментари Харесай

Намушкаха 4 пъти отзад клиент след обиди към сервитьорка

Приятелят на млада жена, работеща като сервитьорка в меденруднишка пицария е главният обвинен за брутално нахлуване с нож над клиент, както и за това, че му нарязал предната лява гума на колата, паркирана пред заведението. Човекът е бил намушкан четири пъти в задните елементи с ханджара. Екшънът е станал малко преди среднощ, на излизане от пицарията. Нападателят бил с черна маска и завит с черен шал през устата и носа, обаче при битката шалът се смъкнал и жертвата разпознала съкварталец, който по-късно, при следствието, се оказал приятелят на унижената сервитьорка, написа " Флагман ".

Раненият, с трансфорат на сито гъз, притискайки с длани кървящите през дънките му дупки, съумял самичък да стигне до Четвърто районно управление (на МВР), с цел да търси помощ. Ужасен от гледката, постовият еднообразен алармирал два екипа с патрулки и незабавно завардили региона. Извикал и кола за спешна помощ на Бърза помощ, с цел да откарат незабавния пациент в болнично заведение. Задържани са нападателят с ножа, както и сервитьорката. Двойката изкарала 24 часа в ареста. Това е единствено откъс от тържество послучай рожден ден на малко момиченце.

Историята е колкото трагикомична, толкоз и показателна за фамилните нрави в най-големия бургаски жилищен комплекс. Тя е от октомври м.г, само че липсва в сводката на Министерство на вътрешните работи за медиите.

За нея излиза наяве от протокол от правосъдно съвещание в Районния съд на Бургас, извършено през вчерашния ден, с който Флагман.бг разполага. Заседанието е било поради оборване на законността на задържането на сервитьорката като обвинена в съпричастност към престъпното закононарушение.

Ето и детайлности от случая:

На 12 октомври 2022 година към 23:30 часа бургазлията Димитър Г. дотърчава в Четвърто районно управление (на МВР) и оповестява, че е намушкан в задните елементи, нуждае се от помощ.

Незабавно на място са изпратени двата екипа. Установено е, че потърпевшият чествал рожден ден на дъщеричката си. Според изказванията му към 23:20 часа, тръгвайки си от празненството, пред входа на заведението е бил намушкан.

Разпитани са няколко чиновници на заведението, сред които и келнерката Диляна М., която след това е задържана. Тя обяснила, че пристигнала изключително на работа, защото имало резервация за рождения ден на дъщерята на нейна близка другарка. Искала да облекчи работата на личния състав и персонално да поеме обслужването на специфичната маса. Обяснила още пред проверяващите, че потърпевшият Димитър Г. цяла вечер се държал непоносимо с нея. Бил превъзбуден. Предполагала, че е използвал и неразрешени субстанции, само че нямала доказателства.  На няколко пъти й подвиквал пред хората: „ Куче умряло, в случай че още веднъж ми се наложи да дойда до бара, с цел да си взема това, което желая от тебе, не може да си представиш какво ще ти се случи “.

Пострадалият на собствен ред обаче отхвърля да е изричал сходна имитация. Твърди, че Диляна била извънредно неучтива като отношение към масата му и отговаряла единствено с: „ Ще си получиш поръчката по-късно “.

Малко след 23 часа таткото Димитър напуснал заведението с новата си другарка, която евентуално също е била посетител на детския рожден ден и е седяла на масата, на която е и майката на момиченцето. Приятелката предложила  да си тръгнат с колата му, само че открили, че предната лява гума е нарязана странично с нож. Докато се суетят към спихналия автомобил, Димитър бил атакуван откъм гърба,  усетил 4 пробождания в дясната част на седалището. Обърнал се, опитал да хване мъжа, който бил с качулка и черна маска, която се смъкнала при битката. Веднага разпознал нападателя си. Познавал го по малко име – Константин, от същия комплекс, само че не знаел нищо друго за него.

Свидетели настояват при разпитите, че откакто схванала какво се е случило с Димитър, сервитьорката Диляна отсякла: „ Идва Видовден за всеки! “.

Според полицията е доста допустимо  Диляна да се е оплакала по телефона на някого от отношението на Димитър и по този начин да е провокирала отмъщението. Поведението й може да е израз и на съпричастност към пренебрегнатата някогашна жена, която е нейна другарка. Действително обичаният на Диляна се споделя Константин и той идва да отмъсти. Затова от Четвърто районно управление (на МВР) Бургас са задържали и двамата за 24 часа.

Диляна апелира ареста си пред Районния съд, само че съгласно магистратите тя е задържана правомерно, защото има доказателства, които я свързват с случая. Отхвърлят жалбата й.

Прокуратурата следва да внесе делото за разглеждане, когато ще станат ясни и други елементи по меденруднишката битова драма.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР