Приятелят на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, излиза предсрочно

...
Приятелят на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, излиза предсрочно
Коментари Харесай

Софка се готви за як секс маратон, Гринго се завръща предсрочно!

Приятелят на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, излиза предварително от пандиза. Състав на Софийския градски съд реши да го освободи 17 дни по-рано, откакто и администрацията е дала мнение, че се е поправил зад решетките, оповестява Дарик радио.

Давидов излежава присъда от 10 месеца отнемане от независимост. Той се призна за отговорен за рекет на айтоски предприемач и подписа съглашение с прокуратурата.

Тази новина е добре пристигнала за Софи Маринова, която преди време се ожали, че не е била с мъж от 7 месеца . Изпълнителката го съобщи в предаването " Като две капки вода ", където се изявяваше. Ромската перла се оплака, че не е получавала мъжки милувки от доста месеци. По време на подготовките за превъплъщението й в облика на младата сензация Тита менторът на " Като две капки вода " Станимир Гъмов я попита от какъв брой време не е правила секс. " От доста, очаквам Гринго да си пристигна ", ожали се тогава Софка.

Припомняме, че Гринго бе арестуван през септември предходната година, откакто Асен Атанасов-Ариф разкри, че бил изнудван от непознати, които му желали 50 000 лв. и заплашвали, че в случай че не получат парите, ще се саморазправят с него и фамилията му.
Заедно с Давидов, тогава бе задържан и Стефан Сливков. Според прокурорите Гринго е бил съизвършител на Сливков. Той намерил сим карти и телефони и подучил Стефан по какъв начин да води договарянията за парите.

Решението на съда арестуваният да излезе от ареста не е дефинитивно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР