Приятелството на Светлана Гущерова и Златка Райкова даде резултат и

...
Приятелството на Светлана Гущерова и Златка Райкова даде резултат и
Коментари Харесай

Светлана Гущерова и Златка Райкова се сватосват

Приятелството на Светлана Гущерова и Златка Райкова даде резултат и двете май ще се сродяват. 

Двете хвърлиха в потрес почитателите си с тази вест, въпреки тя да не е огромна изненада за много от приятелите на двете плеймейтки. Това се случва много постоянно и е напълно естествено. 

Двете прекарват доста време дружно, защото децата им са на приблизителна възраст и могат да си играят. И към този момент е реалност първата детска обич сред щерката на Гущерови и първородния наследник на Златка. Анелия и Благой са неразделни, като дружбата им тръгнала от рождените дни, където плеймейтките решили да ги съберат да си поиграят. 

Светлана и Златка загатнаха посредством стори в обществените мрежи, че един ден могат да станат сватове.  " Благойчо и Ани на първо странствуване с колата ", означи Гущерова към стори от детски ъгъл. 

И този път Светлана е скрила лицето на щерка си. Досега в никакъв случай и на никое място не е показвала лицата на децата си, което пък кара медиите да демонстрират още по-голям интерес. 

Двете звездни майки се шегували с гаджелъка на наследниците си, само че в това време нямали нищо срещу другарството им един ден да прерасне и в роднинска връзка, разясняват ги из хайлайфа, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР