Приятелската среща между ЦСКА - София и Спортист (Своге), която

...
Приятелската среща между ЦСКА - София и Спортист (Своге), която
Коментари Харесай

Никой няма да излъчва контролата между ЦСКА - София и Спортист

Приятелската среща сред ЦСКА - София и Спортист (Своге), която ще се организира на тренировачната база в Панчарево, няма да бъде излъчена онлайн нито в формалния уебсайт на клуба, нито по някоя телевизия, оповестява “Тема спорт ”. За сметка на това за първи път от началото на сезона спаринг на армейците в полите на Витоша ще е открит за последователи. Двата отбора се изправят един против различен в неделя (27 март) от 16:30 часа.
 Босовете на ЦСКА - София излизат на палатков лагер в символ на митинг против БФС Босовете на ЦСКА - София излизат на палатков лагер в символ на митинг против БФС
Очаква се присъединяване в дуела със Спортист да вземат всички налични футболисти, които упражняват под управлението на Стойчо Младенов в последните дни, в това число и 18-годишният младеж на Монако Костадин Анев, който кара проби в отбора.

Аут от двуразовите занимания на “червените ” в четвъртък и петък бяха само контузените Ахмедов и Матей, както и ангажираните с националните си тимове Йомов, Турицов, Мазику, Вилдсхут и Кайседо. Плеймейкърът Федерико Варела ще се завърне на терена след 49-дневно неявяване, а зимното попълнение Браян Морено още веднъж ще получи минути, откакто дебютира против Ботев Пд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР