Приятелки или съпернички? Този въпрос си задават мнозина, особено когато

...
Приятелки или съпернички? Този въпрос си задават мнозина, особено когато
Коментари Харесай

Драгана Миркович проговори за отношенията с Лепа Брена - врагове или приятелки са легендите?

Приятелки или съпернички? Този въпрос си задават мнозина, изключително когато става въпрос за Лепа Брена и Драгана Миркович. Двете певици очевидно са в комплицирани връзки, защото през годините се спекулираше доста за връзката посред им.

 

Според Драгана Лепа Брена е нейна другарка и съперничка в това време. Но с годините се е научила да й прости някои провинения.

 

" Има хора, с които цялостен живот може да се конкурирате на сцената, само че отвън нея, слизайки по стълбата, можете да споделите безусловно всичко. Недоверието и ненавистта най-вече нараняват ", споделя певицата. И добавя, че Лепа Брена е една от най-старите й приятелки.


" Истината е, че тя е един от дребното хора, на които мога да се обадя когато и да е, с цел да споделя за проблем или неприятности. Няма война или омраза сред нас. С годините се научихме, че приятелите и фамилията са най-важни. И какъв брой е хубаво, че можеш да бъдеш с някой като теб, без да се притесняваш, че може да те съобщи. Виждаме се, поддържаме връзка дружно, вървим дружно на кафе, събираме се. Приятелки сме повече от 30 години ", разкрива Драгана. И отхвърля слуховете за конкуренция посред им

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР