Приятелката на лидера на Партия за независимост на Обединеното кралство

...
Приятелката на лидера на Партия за независимост на Обединеното кралство
Коментари Харесай

Намесиха Мегън Маркъл в нов скандал! Приятелка на политик направи расистки коментар за нея и това му "изяде главата"

Приятелката на водача на Партия за самостоятелност на Обединеното кралство (ЮКИП) Хенри Болтън краткотрайно е изключена от политическата групировка поради расистки мнения за годеницата на английския принц Хари - американската актриса Меган Маркъл.

25-годишната Джо Марни е изпратила поредност известия на другар, в които прави расистки мнения за Мегън Маркъл, заяви " Дейли мейл ".

Марни написа, че Маркъл, чиято майка е цветнокожа, а татко ѝ е бял, ще " опетни " кралството семейство, отбелязва изданието, цитирайки едно от известията.

В друго известие Марни писала, че в никакъв случай няма да прави секс с " чернокож ", тъй като са " грозни ".
54-годишният Болтън разгласи в Туитър, че приятелката му е отстранена незабавно след приемането на информацията.
В изказване Марни се извини за " шокиращия език ", който е употребила в известията до другар, само че отбелязва, че те са извадени от подтекста, добавя Асошиейтед прес.

След случилото се Болтън, който е четвъртият водач на партията за една година, се изправя пред апели за оставка, заяви Ройтерс.

Той влезе в заглавията на таблоидите по Коледа, когато изданията оповестиха, че е напуснал жена си поради 25-годишния модел Джо Марни.

Членът на ЮКИП Бил Етъредж, който е и евродепутат, съобщи: " Дойде времето Хенри Болтън да подаде оставка като водач на Партия за самостоятелност на Обединеното кралство. Той би трябвало да си отиде, той би трябвало да си отиде бързо, той би трябвало да си отиде колкото се може по-бързо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР