Приятелката Дженифър Анистън има десетки известни приятели, с които се

...
Приятелката Дженифър Анистън има десетки известни приятели, с които се
Коментари Харесай

Целувката на Джен и Елън

" Приятелката " Дженифър Анистън има десетки известни другари, с които се забавлява по този начин, че нищо да не й липсва в живота като необвързана. Една от тях е тв водещата ЕЛън ДеДженеръс.

Актрисата бе на посетители в The Ellen Show и двете предстоящо си заформиха огромен ваучър. Анистън се пошегува с Елън за една нейна целувка с мъж, а водещата й отговори, че това, че е женена за жена и си пада по дами не значи, че не целува мъже по устните.

ДеДженеръс отговори на въпроса на приятелката си по кое време последно се е целувала с мъж, питайки я по кое време тя последно се е целувала с жена по устните . А Анистън й отвърна, че кардинално не прави по този начин.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Joanna Anniston (@jenholicc) на Окт 23, 2019 в 9:21 PDT

Тази имитация на актрисата бе последвана и от кулминационната точка на шоуто - Елън долепи устни до тези на Дженифър под бурните овации на публиката. Тя сe пошегува, че всички са чакали този миг от години, а Анистън й отвърна, че е сюрпризирана какъв брой меки са устните й , написа Daily Mail.
 Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун и по какъв начин актрисите поддържат форма
Режимът за младост на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун

Малката им загадка

ДеДженеръс отвърна тъкмо в неин жанр, че точно по тази причина си падa по дами. Преди две седмици тя целуна изненадващо и гостуващия й Хауърд Стърн, само че сме сигурни, че не е изпитала същото наслаждение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР