Приятелите са наше отражение. За разлика от роднините, тях избираме

...
Приятелите са наше отражение. За разлика от роднините, тях избираме
Коментари Харесай

Вижте какви неща ще научите, когато се срещнете с приятелите му

Приятелите са наше отражение. За разлика от роднините, тях избираме по своите критерии. Често приятелите ни стават по-близки от личното ни семейство, тъй като с тях ни събират доста повече общи неща, в сравнение с с роднините.
Когато имате връзка, една от най-важните стъпки е да се запознаете с приятелите на половинката си. Това нормално се случва, когато и двамата знаете и усещате, че сте напреднали в връзките си. Повечето хора не срещат гаджетата с околните си, до момента в който не се уверят, че си коства.
Когато се запознаете с приятелите на колегата си, можете да разберете доста повече за самия него, в сравнение с преди този момент. Ако допреди срещата с приятелите му сте се виждали единствено двамата и не сте попадали в разнообразни обстановки, не сте го виждали по какъв начин се държи в компания с близки хора, евентуално визията ви за него е по-скоро идеалистична. Когато обаче се срещнете с приятелите му и започнете да виждате по какъв начин поддържат връзка с него, по какъв начин реагират, какви са диалозите им и въобще какво ги свързва по своя характерен метод, можете да разберете доста повече за половинката си.
„ Покажи ми приятелите си и ще ти кажа какъв си “ е една доста точна и вярна сентенция, която неслучайно е годна и в съкровен смисъл.
Кои са нещата, които ще разберете за колегата си, когато се запознаете с приятелите му?

1. Каква е вероятността да ви изневери.
Въпросът за евентуалния риск от невярност постоянно стои, когато не познавате добре колегата си и не знаете дали да му имате доверие. Когато се запознаете с приятелите му, ще имате опция да чуете що за човек е той в разнообразни диалози, от които да подразберете дали е състезател и бройкаджия или не.

2. Отношението му към дамите.
Когато се потопите в другарската среда на колегата си, ще можете да разберете доста повече за това по какъв начин се отнася към дамите, каква е настройката му, по какъв начин реагира в разнообразни обстановки. Ако приятелите му са женомразци и отявлено приказват неприятни неща за дамите, вероятността и вашият сътрудник да е затулен женомразец, е огромна.

3. Дали е гадняр.
Повечето връзки, които стартират без потапяне в другарска или работна среда, са някак капсулирани. Когато сте изолирани от естествената ви среда и обграждане е по-вероятно да си изградите неправилна визия за колегата си. Ето за какво, в случай че половинката ви в действителност е гадняр, мъчно ще го разберете, в случай че не се запознаете с приятелите му и не видите по какъв начин реагира в разнообразни обстановки.

4. Доколко неговият метод на живот е съчетаем с вашия.
Запознанството с приятелите на половинката ви ще ви помогне да разберете повече за метода му на живот. Едно е той да ви споделя по какъв начин избира да живее, какво харесва и какви са задачите му, друго е да го видите с очите си през връзките с приятелите му и диалозите с тях, които издават същинските му настройки.

5. Колко сериозен е той към вас.
Когато се запознаете с приятелите му, ще разберете дали той е приказвал за вас пред тях, дали знаят освен това за вас, дали са готови. По това си проличава дали той има съществени планове. Ако не ви е споменавал пред тях и те не знаят за съществуването ви, вероятността да има повърхностни планове е огромна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР