Приятели и съюзници на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Приятели и съюзници на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Приятели и съюзници зоват Тръмп да избере жена или чернокож мъж за кандидат-вицепрезидент

Приятели и съдружници на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския му дават имената най-вече на дами и чернокожи мъже, когато той търси съвет за това кого да избере за претендент за вицепрезидент, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Един от съдружниците, който е приказвал с Ройтерс, е декларирал, че жена или негър мъж като негов сътрудник би бил " потребен " за Тръмп, който би трябвало да усъвършенства позициите си измежду двете демографски групи и да притегли по-умерени гласоподаватели във евентуалния реванш на общите избори против президента демократ Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в през ноември.

Четирима други съдружници, чиито препоръки Тръмп търси, до момента в който обмисля избора си на претендент за вицепрезидент, му дали имена, които да обмисли.

На челно място в този лист са губернаторката на Южна Дакота Кристи Ноем, членката на Конгреса от Ню Йорк Елис Стефаник и губернаторката на Арканзас Сара Хъкаби Сандърс.

В листата са също сенаторът от Южна Каролина Тим Скот и Бен Карсън, някогашният министър на жилищното строителство и градоустройството на Тръмп, и двамата чернокожи.

Според съдружниците Тръмп към момента не е взел дефинитивно решение.

На 10 януари в Айова Тръмп съобщи " знам кой ще бъде ", когато го попитаха за сътрудник, само че съгласно съдружници апелите му за съвет по отношение на избора са траяли и по-късно.

Бивш чиновник в Белия дом по времето на Тръмп, който към момента поддържа връзка с някогашния президент, съобщи, че той е изразил желание да избере жена, защото счита, че това ще помогне на вероятностите му, като Стефаник и Ноем са на челно място в листата му.

Изглежда, че има и необятна опозиция против избора на Ники Хейли, някогашната посланичка на Тръмп в Организация на обединените нации и последната оживяла съперничка за номинацията, сподели непосредствен до Тръмп донор.

Противопоставянето на Хейли измежду някои от съдружниците на Тръмп и в границите на акцията на Тръмп се ускори през последните дни, защото тя усили нападките си против неговата възраст – той е на 77 години, и сложи под въпрос остротата на мозъка му.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР