Приятел на загинал на АМ Хемус“ Иван, който бе пометен

...
Приятел на загинал на АМ Хемус“ Иван, който бе пометен
Коментари Харесай

Приятел на загиналия Иван: Тръгнал е да говори с „Бърза помощ“ и когато слиза от автомобила си, е пометен

Приятел на умрял на Автомагистрала „ Хемус “ Иван, който бе затрит на пътя, откакто спрял да помогне на самокатастрофирал автомобил, разкри още детайлности за нещастието.

„ Разговарях с другия човек, който е оказал помощ. Всичко се случва извънредно бързо, до момента в който са звъннали на 112. Помогнали на хората да излязат от джипа, само че тъй като другите хора не познават региона, дали са телефона на Иван да беседва и да може да изясни на Спешна помощ къде тъкмо да дойдат. И сега, в който Иван слиза от неговия автомобил, се случва цялото това нещо “, сподели за Нова Тв другар на 30-годишния умрял мъж.

Тепърва следва да бъдат изяснени и още условия по въпросния случай, а околните на починалия несъмнено упорстват за правдивост.

Той не може да се върне, съболезнования и от нас. Дано единствената разтуха е да се стигне до нея в някаква степен, да се обясни какво е станало и има ли е отговорен за случая, в който този мъж е затрит, а той е желал да помогне на потърпевш, съобщи Виктор Николаев от студиото на „ Здравей, България “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР