Приянка Чопра и Ник Джонас се венчаха само преди седмица,

...
Приянка Чопра и Ник Джонас се венчаха само преди седмица,
Коментари Харесай

Приянка и Ник отложиха медения си месец

Приянка Чопра и Ник Джонас се венчаха единствено преди седмица, и всички се питат по кое време влюбените гълъбчета ще се насочат на меден месец. Младоженците обаче изобщо не възнамеряват това да се случи скоро.

Някои от почитателите им допуснаха, че петдневното празнуване на сватбата им ги е изтощило и двойката желае и има потребност от малко по-спокоен и усамотен живот. Оказва се, че нещата са напълно разнообразни. Самата Приянка показа, че главният им приоритет сега е работата.

Индийската хубавица добави още: “Искам да кажа на всяка една младоженка, че какъвто и да е целта й сега, той е верен. Ако желаете да работите, правете това. Ако желаете да отидете на меден мецес, отидете. Като младоженци, всичко е във вашите ръце и вие решавате “.

Въпреки заетия им график, двамата въпреки всичко не са се отказали от концепцията за меден месец. Мястото и датата, съгласно Приянка, ще бъдат изненада за всички, която двамата ще разкрият когато му пристигна времето. В момента младото семейство се пробва да провежда дните си по този начин, че да живеят както в Индия, по този начин и в Щатите.

През последните няколко дни, Приянка и Ник посетиха едно след друго няколко обществени събития, като любовта по сред им си проличава на всеки кадър.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР