Приянка Чопра и Ник Джонас са безспорно една от най-харесваните

...
Приянка Чопра и Ник Джонас са безспорно една от най-харесваните
Коментари Харесай

Приянка Чопра за щастливата любов и големите провали в живота

Приянка Чопра и Ник Джонас са несъмнено една от най-харесваните всемирски двойки, които почитателите обожават. Съвсем скоро Приянка дефинира брака с Ник като " благословия ", а животът с него е наслада всеки ден. 

Чопра не е предполагала, че всичко в живота ѝ ще се промени доста, само че се оказва, че един човек може да ти преобърне света - както в позитивен, по този начин и в негативен проект. Приянка показа, че с Ник са като един тим, постоянно са дружно и вървят самоуверено напред. Имат си традиция всяка вечер да са дружно на масата. " Това е същинска наслада. Чувствам се доста, доста благословена ", споделя Приянка Чопра.

Виж още:

Припомняме, че звездата сподели " Да " през 2018 година и показа, че обича да бъде всеки ден до своята половинка. Актрисата също показа за неуспехите в живота си, с които се е справялала сама и дефинира като стълба 

" Аз съм изгубила доста борби. Направила съм доста, доста филми, които никой не е гледал. Какво правиш след загубите е това, което те дефинира като човек. За мен животът е като стълба. Никога не е единствено дестинация ", споделя Чопра. 38-годишната актриса има вяра, че тя е трябвало да работи двойно повече, с цел да има позицията, която има сега. Приянка е решена да сътвори повече благоприятни условия на малцинствените групи в Холивуд.

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР