Привлякоха като обвиняем полицейския служител, който блъсна и уби дете

...
Привлякоха като обвиняем полицейския служител, който блъсна и уби дете
Коментари Харесай

5000 лв. гаранция за полицая, прегазил и убил дете в Пазарджишко

Привлякоха като обвинен полицейския чиновник, който блъсна и умъртви дете на пешеходна пътека в Пазарджишко, оповестиха от прокуратурата. Спрямо него е взета мярка за неотклонение „ гаранция “ в размер на 5000 лв..

42-годишният чиновник на бранш „ БОП “-Пазарджик е притеглен като обвинен, за това, че на 19 юли в село Братаница, при ръководство на длъжностен лек автомобил, на бранш „ БОП “ към отдел Централен Южен при Групово дело „ БОП “ Министерство на вътрешните работи, като е нарушил Закона за придвижване по пътищата, и на пешеходна пътека, по несъобразителност е предизвикал гибелта на 8-годишно момиче.

И сега по досъдебното произвеждане се прави следствие - разпити на очевидци, като следва да бъдат назначени автотехническа и съдебномедицински експертизи, изискани са документи и други.

Сигналът за пътнотранспортното произшествие е бил подаден към 11:40 часа на 19 юли. На място са пристигнали полицейски екипи. Служителят е бил тестван с техническо средство за алкохол и опиати, като резултатите от двете проби са негативни.

Той е дал и кръвна проба за проучване. Действията по следствието не престават.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР