Привличането на млади потребители, които имат интерес и страст към

...
Привличането на млади потребители, които имат интерес и страст към
Коментари Харесай

Етичен и устойчив - луксът израства в нов категориен ред

Привличането на млади консуматори, които имат интерес и пристрастеност към лукса, бе една от огромните тематики, обсъждани на най-мащабното и влиятелно събитие за рекламно творчество през годината - фестивала в Кан, Франция, Cannes Lions, заяви euronews.

Годишният фестивал, провеждан на Френската Ривиера, сплотява хиляди създатели от целия свят, които разискват и по-късно трансформират бъдещето на бранд връзките, маркетинга и рекламата.

Тази година стана ясно, че в първокласния сектор има хиляди млади хора, които са софтуерно грамотни и са консуматори, харчещи доста за разкош. Големите марки би трябвало да се приспособяват и да внедряват нововъведения, с цел да им се харесат и да удовлетворят ползите им, стана ясно на събитието в Кан. Доклад основан на данни от предходната година демонстрира, че милениъл поколението и поколението Z задвижват 85% от растежа на първокласните продажби по света. 

Затова би трябвало да се основава за тях особено преживяване

Луси Грийн, световен шеф на JWT Intelligence в Wunderman Thompson, изясни: " Това, което следим освен като артикул, само че и като метод за маркетиране, е концепцията за емпиричен маркетинг и емпирични нововъведения ". Тя не се основава единствено на разноските на милениълите и на поколението Z за угаждане на стремежи, а е част от вашата бранд еднаквост в обществените мрежи.

Марките през днешния ден осъзнават, че в случай че основат някакъв специфичен опит, съдействие с художник да вземем за пример, е по-вероятно да бъде споделено за него от младите им клиенти, продължава тя.

По думите ѝ напоследък се следят доста опити фирмите да основават форми на развлекателно наличие, основани на стрийминг услугите и каналите за слушане като подкастовете. 

Търси се етичен и резистентен разкош

Днешните клиенти, купуващи първокласни артикули и услуги, имат възходящ вкус за етични и устойчиви артикули - нещо, което информационната промишленост осмисля и работи, с цел да му отговори. 

" Независимо дали става дума за веган кожа или за това Стела Маккартни да сплоти сили с биотехнологичната компания Bolt Threads, с цел да извлече кожа от протеин на гъби, или пък Шанел да влага в Sulapac - биоразградима форма на опаковки... цялата концепция за лукса се предефинира като нещо, което би трябвало да бъде отговорно ", разяснява още Грийн. 

Дигиталното преди всичко

Все повече млади клиенти купуват първокласни неща онлайн, по тази причина смарт телефоните и digital-first платформите като Instagram стават основен фокус за генериране на продажби. 

" Разговарях с издателя на едно от най-важните фешън списания в света и те търсят метод да придвижат марката си напред посредством инфлуенсъри в Instagram - доста е друго да мислиш да изведеш марката си напред посредством тях, вместо с обичайните медии ", означи Бил Канарик, световен шеф потребителски практики в Ernst & Young.

" Така че аз мисля, че първокласните марки правят чудесна работа в построяването на мрежа за въздействие и потреблението на платформи като Snapchat и Instagram, с цел да развият своите марки в бъдеще ", продължи той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР