Привържениците на се събраха на протест пред общината в Стара

...
Привържениците на се събраха на протест пред общината в Стара
Коментари Харесай

Феновете на Берое протестират пред общината в Стара Загора

Привържениците на се събраха на митинг пред общината в Стара Загора. Запалянковците на " зелените " не са съгласни с незабавното преустановяване на финансирането на клуба от Топлоелектрическа централа Марица-Изток 2. Под Аязмото упорстват прекъсването на парите да се отсрочи, с цел да може клубът да получи нужното време, с цел да си откри нови притежатели и спонсори.
" Има много запитвания и позвънявания. Доста огромен интерес, който може да ни радва, само че в никакъв случай не можем да знаем един нов притежател какво ще направи с тима. Запитванията са от чужбина. Надявам се, че предстоят светли дни за нашия тим ", разяснява пред почитателите изпълнителният шеф на старозагорци Илко Русев.
" В момента за жалост сме принудени да продадем някои футболисти, в случай че не се трансформират нещата. Март месец би трябвало да подадем документи за лиценз, а при отговорности има заплаха да не получим подобен. Имаме 700 000 лв. отговорности към Община Стара Загора - налог подаяние, който би трябвало да платим. И една заплата на чиновниците в клуба за месец декември, която е към 400 000 лв. ", добави още той. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР