Привържениците на Локомотив (Пловдив) за пореден път скочиха на собственика

...
Привържениците на Локомотив (Пловдив) за пореден път скочиха на собственика
Коментари Харесай

Феновете на Локомотив скочиха на Крушарски

Привържениците на Локомотив (Пловдив) за следващ път скочиха на притежателя на клуба Христо Крушарски. Запалянковците разпространиха и декларация, посредством която показват съществени притеснения относно последните събития в ДЮШ на " черно-белите ". Феновете написаха, че школата е в колапс, а тяхното предпочитание е съответна интервенция.

Писмото без редакторска интервенция:
Отворено писмо до Христо Крушарски

Г-н Крушарски,

Крайно време е да сложим наболелия въпрос: какво се случва в детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив? Преди броени дни я напусна следващият гений, и то не къде да е, а в посока на градския противник. Същото сториха и доста други обещаващи играчи в границите на предходните няколко месеца! За по-малко от година школата напуснаха и петима одобрени експерти, включително Христо Телкийски, който донесе сребърни медали- единствените във витрината ни за последните 15 години! Парадоксално – неговият тим (може би за “награда ”) беше дефакто разформирован!

Г-н Крушарски, от ден на ден имаме чувството, че този развой в школата е навлязъл в сериозна фаза и тя на практика е в колапс! Искаме да попитаме кой и за какво позволи треньори и деца, свързани с черно-бялата концепция, да не могат да работят или упражняват на Лаута? До наскоро се радвахме постоянно на победи в дербитата на всички гарнитури, радвахме се на положителни резултати. Сега понасяме срамни загуби и сме очевидци на цялостна абдикация от страна на управление и шеф на школата във връзка с ДЮШ! Освен че нехаят и работят с всички сили по закриване на школата, господата шефове с дейностите си ощетяват вашия бюджет и съществено накърняват имиджа на клуба ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Къде остана по този начин необятно прокламираното заричане от ваша страна, че в къси периоди школата ще бъде рентабилна и ще се самоиздържа от своята продукция? Нима единствено неналичието на задоволително материална база е извинението това да не се случва? Нека не изместваме фокуса от същинския проблем в школата, а точно потресаващата аматьорщина, с оправдания за мудното осъществяване по концесията!

Настояваме за съответни ограничения, и то незабавно, с цел да не се обезкървяваме и трансформираме в кръводарител на останалите тимове в България! Покажете, че желаете смяна за положителното бъдеще на нашите деца!
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР