Привържениците на Англия, които ще пътуват да гледат своите сънародници

...
Привържениците на Англия, които ще пътуват да гледат своите сънародници
Коментари Харесай

Посъветваха англичаните - бирата в Германия е по-силна от тази на Острова

Привържениците на Англия, които ще пътуват да гледат своите сънародници по време на UEFA EURO 2024, получиха предупредително известие от локалното външно министерство. Съветът на държавните управляващи към почитателите е да внимават, защото бирата в Германия, която ще се продава, ще бъде с по-голям % алкохол в нея, за разлика от тази на Острова.

Ето какво се споделя в мнението на Англия:

„ Бирата в Германия може да бъде по-силна от тази във Англия. Така че, пийте отговорно, знайте своите предели и уважавайте локалните закони “.

„ В противоположен случай има възможност да не бъдете позволени на стадионите, в случай че сте приели по-голямо количество алкохол. Местните управляващи могат да ви изведат от стадионите посредством специфични обособени пътища в тях. Бъдете сигурни, че ще планирате добре вашия престой и ще прекарате добре “, се написа още в обръщението към посетителите от Англия.

„ Трите лъва “ са в група С на шампионата, като там са още селекциите на Дания, Сърбия и Словения. Англичаните са считани за любимец за продобиване на шампионата, следвани от Франция, Германия и Португалия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР