Привърженици на британското кралско семейство възразиха срещу твърдения на принц

...
Привърженици на британското кралско семейство възразиха срещу твърдения на принц
Коментари Харесай

Привърженици на британската корона възразиха срещу твърдения на принц Хари в мемоарите му

Привърженици на английското кралско семейство възразиха против изказвания на принц Хари в новата му книга, представяща монархията като студена и безсърдечна институция, която не го е подкрепяла, оповестиха редица медии на Острова.
 
Бъкингамският замък не е коментирал публично записките на дребния наследник на крал Чарлз Трети. Но английските вестници и уеб сайтове преливаха от цитати на неназовани близки до двореца лица, които опровергават обвиняванията на херцога на Съсекс. Според един от източниците обществените му нападки срещу семейството му са се отразили на здравето на кралица Елизабет Втора, която умря през септември.

 

Журналистът Джонатан Димбълби, биограф и другар на сегашния монарх, съобщи, че разкритията на Хари са от вида " каквито може да се чакат от някоя звезда от Б-листата ", и че кралят ще бъде наскърбен и отчаян от тях.

 

" Той желае да работи като държавен глава на една нация, която, както всички знаем, е в много тежко положение ", сподели Дамбълби пред Военновъздушни сили. " Мисля, че той ще счита, че това му пречи ".

 

На въпрос на ВВС министър-председателят Руши Сунак повтори, че не желае да разяснява разкритията в заглавието, само че " доста се гордее " с кралската фамилия, а съгласно него по този начин се усещат всички поданици на страната. " Бяхме очевидци на това предходната година по доста трогателен метод няколко пъти и съм сигурен, че и тази година ще се убедим в това на коронацията на краля ", сподели той.

 

Автобиографията на Хари " Резервен " е следващото от многото обществени изказвания на аристократа и брачната половинка му Меган, откогато се отхвърлиха от кралския живот и се реалокираха в Калифорния през 2020 година, като се позоваха на расисткото съгласно тях отношение на медиите към някогашната актриса и на неналичието на поддръжка от двореца. Те дадоха изявление на Опра Уинфри и участваха в документален филм в шест елементи на Netflix, излъчен предишния месец.
 
Херцогът на Съсекс не е първата английска кралска персона, която издава фамилни секрети. И двамата му родители използваха медиите, когато бракът им се разпадна. Чарлз сътрудничеше на Димбълби за книга от 1994 година и съпътстващия я ефирен документален филм, които разкриха, че тогавашният престолонаследник е имал спекулация по време на брака си с принцеса Даяна.

 

През идната година Лейди Ди показа своята версия на историята в изявление за Военновъздушни сили, като сподели: " В този брак бяхме трима " във връзка с връзката на брачна половинка ѝ с Камила Паркър Боулс.

 

" Резервен " обаче навлиза в доста повече елементи за персонални диалози и персонални обиди, в сравнение с всяко предходно кралско разобличаване. В записките Хари разисква скръбта си от гибелта на майка си през 1997 година и дългогодишното си неодобрение от ролята си на втори правоприемник, помрачен от по-големия си брат принц Уилям. Той споделя за разногласия и по какъв начин се е бил с Уилям, по какъв начин е изгубил девствеността си, че е употребявал кокаин и канабис. Казва също, че е умъртвил 25 талибани, до момента в който е служил в Афганистан. Това изказване беше разкритикувано както от талибаните, по този начин и от английските военни ветерани.

 

Хари съобщи, че чака контраатаки от страна на двореца, написа Българска телеграфна агенция. Той от дълго време се оплаква от " приключване " и " подмятане " на истории на медиите от страна на членове на кралското семейство.

 

В изявлението, което ще бъде излъчено по ITV в неделя - едно от няколкото, които е записал, с цел да разпространява книгата, Хари споделя, че хората, които го упрекват в нарушение на персоналния живот на фамилията му, " не схващат или не желаят да повярват, че фамилията му дава информация на пресата ".

 

" Не знам по какъв начин мълчанието може да усъвършенства нещата ", споделя той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР