"Притеснявам се за себе си и за детето си", сподели

...
"Притеснявам се за себе си и за детето си", сподели
Коментари Харесай

Златка Димитрова след завръщането на Баневи: Боя се за живота си! - slava.bg

"Притеснявам се за себе си и за детето си ", показа Златка Димитрова откакто оповести, че Евгения и Николай Баневи още веднъж завземат къмпинг Каваци.

Плеймейтката сигнализира, че по плажа се тазхождат здрави мъже в черни униформи, които всяват ужас и напрежение измежду плажуващите. Според осведомени, те са представители на охранителната компания, наета от олигарсите. С които Златка и фамилията й имат омраза от години поради парцел в региона, който те се пробват да присвоят.

"Водим каузи с тях от 20 години. Те оспорват наш нотариален акт, който ни е приет от Апелативен съд. В тази връзка е обикновено да се тормозя за себе си и за детето си, откакто Баневи още веднъж се завръщат на Каваци ", изясни Димитрова, написа Галерия.

Скандалите към къмпинга започнаха откакто предходната седмица Районният съд в Бургас възвърне на милионерите правото за стопанисване на къмпинга. Съдия-изпълнител опита да вкара във притежание скандалните предприемачи, макар, че Каваците имат наемател - физическо лице. Решението на съда сътвори голямо напрежение измежду хората там, защото се появиха клюки, че туристи и наематели ще бъдат принудени двойно да платят сумите за наем.

Моделката разкри още, че в последните години, в които къмпингът не е стопанисван от Баневи, регионът е бил доста по-приятен и изцяло изменен. "Хората, които в този момент се грижат за него, се оправят извънредно добре. Подновиха бунгалата - вътре всичко е с ново съоръжение.

Най-накрая беше сменена канализацията, купиха нова помпа. Мои познати споделиха, че преди не са имали топла вода, влизали са мишки в бунгалата. Всичко това през днешния ден е в предишното ", споделя Златка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР