Притеснявам се, че ще достигнем до 70-75% негласували въобще. Дали

...
Притеснявам се, че ще достигнем до 70-75% негласували въобще. Дали
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: ВМРО е токсична, наивно е да започва кампания Не подкрепям никого

Притеснявам се, че ще достигнем до 70-75% негласували изобщо. Дали ще има 3-4% с " не поддържам никого ", няма значение. Това сподели политическият PR Нидал Алгафари за " Твоят ден ".

По думите му Вътрешна македонска революционна организация са тежест, токсична партия, която е обикновено да се откаже от изборите. " Никой няма потребност от подобен вид хора, забъркани в кавги и към този момент недобре признати от хората. Доста наивно е да стартират акция " Не поддържам никого ", счита той.

За него е изцяло логически ход връщането на Лена Бориславова в листите на Политическа партия, тъй като е една от мощните фигури, направи значително за развиването ѝ. Учудвам се за какво не е лидер на листа, има много повече заслуги от други хора ", разяснява Алгафари. И добави, че ЦИК се оправя и не се чака действителен безпорядък на вота.

Според социолога Кольо Колев връщането на Лена Бориславова надали има огромно значение. Това е стихия в чаша вода, надали повлияе на изборните резултати. " Не поддържам никого " набира от ден на ден мощност. Опцията минава 4% преграда. Проучване на " Медиана " от 19.02 до 24.02 сочи, че ще надмине 6%, което е явен знак, че гласоподавателите не намират партията, на която да заложат. Имам съществени опасения, че ще има опити да се повлияе с нечисти ръце на изборния развой ", съобщи той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР