Притеснително е всичко, което се случва в момента – зверският

...
Притеснително е всичко, което се случва в момента – зверският
Коментари Харесай

Пеевски: ДПС ще подкрепи кабинета единодушно, вотът е пълен цирк

Притеснително е всичко, което се случва сега – зверският тероризъм, който беше извършен от Хамас към Израел. Ние би трябвало да окажем цялостна поддръжка на Израел в тази обстановка по-късно, което се случи. За България все още ни споделиха, че няма директна опасност, може би само миграционен напън, само че ще ни осведомят в допълнение. Казаха, че все още няма нещо, което да е притеснително за нас, споделиха, че всичко е под надзор. Службите би трябвало да са извънредно бдителни в тази ситуацияя, разяснява депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание след след съвещание на председателския съвет, на което е била разисквана националната сигурност в подтекста на войната против Държавата Израел и войната в Украйна, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Попитан за коментар на дебатите по вота на съмнение към държавното управление, той уточни: " Пълен цирк, който беше непотребен - губим времето и парите на данъкоплатците ".

Пеевски разясни, че от Движение за права и свободи ще поддържат кабинета единомислещо.

В отговор на въпрос дали е трябвало да има Консултативен съвет за национална сигурност, а не консултативна среща при президента през вчерашния ден, депутатът от Движение за права и свободи означи: " 100% трябваше да има. В такава обстановка би трябвало да има цялостно обединяване. Да разделяме управляващите е неуместно, беше ненужно да има два съвета. Това се случи, тъй като партийните водачи не бяха на другия съвет ".

Попитан чия е виновността това да се случва, Делян Пеевски сподели: " Вината е на всички институции, че не са го координирали. Аз бях на срещата в качеството си на депутат ".

Той разяснява, че съдейки от това, което са докладвали службите на председателския съвет, може да се каже, че са си свършили работата.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР