Притеснителни новини долетяха за феновете на Аржентина в навечерието на

...
Притеснителни новини долетяха за феновете на Аржентина в навечерието на
Коментари Харесай

Лоши новини за Меси и компания - “проклятието на Дрейк” надвисна над Аржентина

Притеснителни вести дохвърчаха за почитателите на Аржентина в навечерието на финала с Франция. Не става дума обаче за травма или зараза в лагера на “гаучосите ”, а за поверие - тъй като известният рап реализатор Дрейк счита, че точно Меси и компания ще побеждават със международната купа.

Това накара доста почитатели в обществената мрежа да напомнят и да се пошегуват още веднъж за по този начин нареченото “ проклинание на Дрейк ”. Което в резюме съставлява това, че рапърът съвсем постоянно носи неприятен шанс на всички спортни звезди и тимове, с които се снима или поддържа обществено.

Феновете напомнят, че Дрейк за последно донесе неприятен шанс на Барселона през октомври в супердербито с Реал Мадрид. Тогава “каталунците ” излязоха с логото на лейбъла на изпълнителя на фланелките си и след това изгубиха Ел Класико с 1:3.

За “проклятието на Дрейк ” стартира да се приказва откакто в обществените мрежи видяха, че всеки прочут състезател, който се снима с рапъра, непроменяемо губи идващия си мач. Това се случи със Серхио Агуеро, Пол Погба, Пиер-Емерик Обамеянг, Джейдън Санчо и Левин Курзава.

Други потърпевши от карък след фотография с артиста са Конър Макгрегър, Серина Уилямс и Антъни Джошуа, които също претърпяват разочарования директно след фотос с рапъра.

Все отново Меси и компания надали ще мислят тъкмо за Дрейк в навечерието на финала с Франция. А почитателите на Аржентина сигурно ще се надяват, че любимците им ще счупят камъка, обвързван с артиста, а и ще се успокояват, че отборът на Лионел Скалони въпреки всичко не се е снимал с него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР