Притесненията на гражданите, че сметките им ще скочат драстично заради

...
Притесненията на гражданите, че сметките им ще скочат драстично заради
Коментари Харесай

Топлофикация - Русе: Течовете при пробив са за сметка на дружеството, не на абонатите

Притесненията на жителите, че сметките им ще скочат фрапантно поради появил се, са неоснователни, обявиха от сдружението

Оттам още веднъж обясниха, че сметките се образуват само въз основа на отчитанията на уредите, които са на местни места и адреси. Течовете от въпросния пробив са за сметка на „ Топлофикация - Русе “.

След летните поправки, когато се наложи напълно да бъде спряна и изпразнена системата, е обикновено при въвеждането ѝ още веднъж в употреба да се появят пробиви по трасето. Това е обвързвано с повишение налягането и основаването още веднъж на естествен температурен режим в цялата система сред ТЕЦ-а и топлопреносната мрежа към клиентите.

Тъй като по главния южен магистрален топлопровод са зародили повреди на три места, сега градът се зарежда по северната линия. Ремонтните действия по южната дъга ще бъдат завършени в границите на към две седмици, осведомят още от „ Топлофикация Русе “. След това топлоподаването ще бъде пренасочено по южния клон и ще стартират ремонтни действия по сектора с пробив в региона на ЛВЗ, който е по северния магистрален топлопровод.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР