Притежаваната от Илон Мъск Boring Company е готова с работата

...
Притежаваната от Илон Мъск Boring Company е готова с работата
Коментари Харесай

Кога ще зaработи тунелът на Мъск в Лас Вегас

Притежаваната от Илон Мъск Boring Company е подготвена с работата по втория под земята тунел , който се намира в Лас Вегас. С това се слага краят на първата фаза от огромния план на бизнесмена на стойност над 52 милиона $, с който желае да сътвори гражданска война в напредването.

Първият от тунелите с дължина 1.6 километра се намира в Лос Анджелис и бе завършен през февруари тази година. А в този момент напъните на екипите ще са ориентирани върху построяването на крайните станции , където да се случва качването и слизането на хората и техните коли.

Системата, която носи името Convention Center Loop, към момента е с планувана дата за пускане през януари 2021 година , тъкмо за огромното софтуерно ревю CES, в случай че изобщо се състои...
 Снимка 479462

Тунелът в Лас Вегас ще бъде първият и единствен към този момент за потребление от жители , тъй като този, прокопан наоколо до централата на Boring Compay бе единствено експериментален план, който ще се употребява единствено от чиновниците, написа The Verge.
 Илон Мъск, The Boring Company и подводните тунели, които ще копаят в Китай
Илон Мъск и подводните тунели на Китай

The Boring Company разраства активността си

Превозът на пасажери ще става или с техните персонални коли Tesla или с сходство на " трамвай ", основан върху платформата на Model 3. Той ще побира до 16 пасажери по едно и също време. Превозните средства ще се движат с помощта на датчиците в тръбата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР