Пристигнах на летище "Франьо Туджман" в Загреб с военнотранспортния самолет

...
Пристигнах на летище "Франьо Туджман" в Загреб с военнотранспортния самолет
Коментари Харесай

Екатерина Захариева се вкара в приключение на път за Загреб СНИМКИ

Пристигнах на летище "Франьо Туджман " в Загреб с военнотранспортния аероплан "Спартан " на българските Военновъздушни сили, защото моят цивилен полет с прехвърляне през Виена беше анулиран. Това заяви на формалната си Facebook страница вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева.

"Благодаря на нашите водачи кап. Дарина Денева и кап. Николай Георгиев, които превозиха бързо и комфортно делегациите на Министерството на външните работи и на Министерството на защитата за присъединяване в неофициалната среща на външните и военните министри в хърватската столица.

Ще обсъждаме редица въпроси, само че на първо място тревожната обстановка по границите ни с Турция ", написа още Захариева.

"Както към този момент от Министерство на външните работи съобщихме, след диалози с моя хърватски сътрудник Гордан Гърлич-Радман най-сетне София и Загреб ще бъдат свързани с директни полети три пъти седмично, само че те ще стартират от началото на месец май. Надявам се това да насърчи повече пътуванията за отмора и бизнес.

Това е в действителност свързаността, за която работим с всички сътрудници на Балканите - директни полети, автомагистрали, жп линии, евтини телефонни диалози, повече контакти сред жителите и бизнеса ", добавя вицепремиерът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР