Пристигането на новия мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник може

...
Пристигането на новия мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник може
Коментари Харесай

Какво ще се промени за Кристиано Роналдо след идването на Рангник на Олд Трафорд?

Пристигането на новия управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник може да промени съществено ролята на Кристиано Роналдо в тима, написа британското издание " Гардиън ". 36-годишният португалец бе оставен на пейката и влезе като запаса в 64 минута в последния мач на Юнайтед против Челси този уикенд в 13-ия кръг на Висшата лига.

Дали Роналдо ще има съществена роля съгласно концепциите на Рангник, зависи от протичащото се в състава все още. И до каква степен клубът е подготвен да се подчини на философията на 63-годишния немски експерт.

От дадена позиция измененията са разумни за тим, който не тича задоволително и не демонстрира явен жанр на игра. В този смисъл първата смяната бе изваждането на Кристиано Роналдо от стартовия състав. Нещо, в което мнозина видяха намесена волята точно на новия управител Ралф Рангник, било то като непосредствено негово условие или блян на сегашния треньорски екип да задоволи желанието му.
свързани новини5662на 27.11.2021
Рангник обича младостта и силата. Усилие, подчинено на колектива. И несъмнено не е последовател на звездните играчи. " Идеята е тим, без индивидуалисти ", е казвал германецът, който ненавижда самодоволството и чувството, че си прикрепен на едно място. Как сходна философия ще проработи в клуб, който към момента страда за управител, назначен през 1986 година, пита " Гардиън " в публикацията, отдадена на Рангник.

За Кристиано Роналдо няма невъзможни неща във футбола. Със сигурност би тичал за тима. Но той към този момент е на 36, а в последните години играта му се трансформира. И наподобява е тъкмо вид футболист, който Рангник надали би желал да притегли в построен по негов усет състав на Манчестър Юнайтед.

В същото време би било неправилно да се вършат заключения от един мач и то против водача във Висшата лига. Но чувството за смяна е налице, твърди британското издание, представено от " Спортал ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР