Присмехът на MSNBC на републиканските гласоподаватели във Вирджиния във вторник

...
Присмехът на MSNBC на републиканските гласоподаватели във Вирджиния във вторник
Коментари Харесай

Водещите на MSNBC критикувани, че се подиграват на притесненията на избирателите във Вирджиния относно имиграцията: `Tone-deafness`

Присмехът на MSNBC на републиканските гласоподаватели във Вирджиния във вторник за това, че изброяват имиграцията като главен приоритет, провокира остри рецензии към мрежа.

" В MSNBC е толкоз предсказуемо, колкото слънцето изгрява на изток, птиците летят на юг за зимата и нещо, за което можем да се съгласим, загубата на Каубоите през януари, " Сътрудникът на Fox News и колумнистът Джо Конча се пошегува в предаването „ Fox & Friends First “ в сряда.

Либералните водещи Джой Рийд, Рейчъл Мадоу и Джен Псаки се подиграха на гласоподавателите, загрижени за незаконната имиграция в Супер вторник. Рийд упрекна белите републиканци от работническата класа, че „ от ден на ден “ гласоподават въз основа на „ раса “.

„ Те гласоподават за тази концепция за навлизане на кафяви хора през границата “, сподели тя.

Псаки, жителка на Вирджиния и някогашен прессекретар на Белия дом на Байдън, присмехулно цитира екзитпол, показващ имиграцията като главен приоритет за гласоподават...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР