Присила Пресли, вдовицата на Краля на рокеднрола, е постигнала компромис

...
Присила Пресли, вдовицата на Краля на рокеднрола, е постигнала компромис
Коментари Харесай

Присила Пресли постигна компромис за завещанието на дъщеря си

Присила Пресли, вдовицата на Краля на рокеднрола, е постигнала компромис за наследството на щерка си Лиза Мари, което оспорваше, защото не беше включена в наследството, разкриха юристите ѝ пред пресата.

Единствената щерка на именития артист, която имаше лична музикална кариера, умря ненадейно в Лос Анджелис на 12 януари от сърдечен удар. Тя беше на 54 години.

Приживе Лиза контролираше " Грейсленд ", имението на татко ѝ в Мемфис, щата Тенеси. Място се трансформира в поклонническо за почитателите на изпълнителя, умрял през август 1977 година

През 2010 година певицата беше присъединила майка си Присила в наследството, само че през 2016 година промени документа в изгода щерка си, актрисата Райли Киоу.

Присила Пресли оспорва тази смяна през януари: отбраната ѝ твърди, че тя е разкрила измененията едвам след гибелта на щерка си и слага под подозрение достоверността на подписа ѝ.

Присила с щерка си Лиза
Снимка: Getty Images
Адвокатът на вдовицата Ронсън Шамун разгласи през вчерашния ден пред арбитър в Лос Анджелис, че е реализиран компромис. Не бяха обявени детайлности за съглашението.

" Семействата са удовлетворени ", съобщи той отвън правосъдната зала. Според Шамун всички наранени са " обединени, дружно и разчувствани за бъдещето ".

Райли Киоу също е удовлетворена от прекратяването на правосъдния спор, изясни юристът ѝ Джъстин Голд, предава Българска телеграфна агенция.

Присила Пресли, която в този момент е на 77 години, се развежда с Елвис през 1973 година след шестгодишен брак.

" Искам да уточня, че в никакъв случай не са предприемани правни дейности против обичаната ми внучка ", споделя вдовицата в изказване, публикувано посредством нейния сътрудник.

" Като семейство сме удовлетворени, че взехме решение този въпрос дружно ", добави тя и прикани да се почита " персоналното пространство " на семейството, " до момента в който скърбим за Лиса Мари ".

Освен 33-годишната Райли Киоу, Лиса Мари Пресли има и две близначки Харпър и Финли Локууд.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР